søndag 24. juni 2012

Sue Daley /Sue Daley

Vandaag ben ik bezig geweest met het speldenkussentje die we in Tønsberg hadden gekregen. De english paperpiecing techniek had ik nog niet eerder gedaan. Tijd voor de uitdaging dus.
Nu moeten ze alleen nog aan elkaar.
Tijdens het winkelen bij Quiltefryd, had ik een lijmstift meegenomen die erg handig is in gebruik. Zo voorkom je dat je eerst de stof om het papier moet naaien.  Het in elkaar zetten was een leuk handwerkje. Erg geschikt om op de bank te doen. 
Het is mijn eerste speldenkussentje. Ik vind hem eigenlijk wel grappig geworden. Hij moest afgewerkt worden met een knoopje. Nu vond ik in onze "oude" knopendoos eentje die het geheel precies afmaakte. Helemaal blij dus.Klaar met een mooi bijpassend knoopje   
I dag sydde jeg ferdig den nålepute jeg kjøpte på Quiltefryd .  Det var første gang jeg brukte english paper piecing. Det var morsomt å gjøre. Heldigvis  fant jeg en knappe som passer veldig fint sammen med stoff. På bildene ser dere resultatet. 

I made a pin cushion. it was the first time i used English paper piecing. It was fun. 

 

9 kommentarer:

 1. Wat heb je dat leuk gemaakt! Dat knoopje past er inderdaad heel goed bij.

  SvarSlett
 2. Den ble fin. Har ikke begynt på min ennå....

  SvarSlett
 3. Het is een lief kussentje geworden en nu je de smaak te pakken heb, er zijn nog veel meer leuke patroontjes, dus veel plezier met je steekjes, groetjes
  Lida

  SvarSlett
 4. Inderdaad een gezellig kussentje! En die lijmstift is ideaal. Leuk om het engels patchwork weer eens op te pakken!

  SvarSlett
 5. Hij is leuk geworden!!

  Ja, zo'n lijmstift lijkt me ook erg handig. Op dit moment ben ik ook bezig met paper piecing en er gaat behoorlijk wat tijd zitten in al die deeltjes rijgen!!!!!

  SvarSlett
 6. Wat is het een leuk kussentje geworden! Even een vraag over de lijmstift, is dit speciale lijm, of kun je ook gewoon de UHU stift gebruiken?

  SvarSlett
 7. Dat ziet er heel leuk uit Åsly,
  Fijne maandag groetjes Joke

  SvarSlett