onsdag 20. juni 2012

Sue Daley

Ik ben de laatste tijd niet helemaal bij met schrijven. Ik heb wel het een en ander gemaakt, maar dat hangt voor mijn ramen. Het werd tijd dat daar gordijnen kwamen. Na lang wikken en wegen wist ik wat ik graag wilde. Dus aan andere dingen ben ik niet toegekomen. Oftewel heb ik geen tijd voor gemaakt.

Afgelopen dinsdag zijn we met de Lappelag naar Tønsberg geweest. Daar zit een geweldig mooi quiltwinkeltje. Men had daar een film klaarstaan met Sue Daley haar technieken. Erg leuk om te zien. Na afloop was er tijd om wat inkopen te doen. Voor alle deelnemers lag er een pakketje klaar. Een pakketje voor het maken van een speldenkussen. Dus er moet weer genaaid worden. Het was een drukke week, vandaar dat ik nog niet toegekomen ben aan mijn pakketje.Heb ik verder nog wat gekocht. Ja, natuurlijk. Leuke batikstofjes die in de uitverkoop waren. Daarnaast nog een paar dingen die nog niet binnen zijn, maar nagestuurd worden.Tirsdag 12. juni var jeg på tur med Lappelaget. Vi hadde en møte hos Quiltefryd i Tønsberg. De viste oss en film om Sue Daley. Hun jobber med English paper piecing. Det var veldig fint å se hvordan hun gjorde det. Hun har laget masse fint.
Alle som var med fikk en pakke med stoff og mønster til en nålepute. Selvfølgelig hadde vi god tid til å handle. Jeg kjøpte meg litt. 

Last Tuesday where we at Quiltefryd inn Tønsberg with our quilt-club. We saw a film with Sue Daley here Technic.   It was nice to see. There was a needle-cushion til all . I did not begin with it yet. Later there was time to buy something in the store.  

2 kommentarer:

  1. We zijn natuurlijk wel benieuwd wat je nu gedaan hebt met je gordijnen? En je pakketjes zijn schattig!Leuk hoor dat je een quiltwinkeltje in de buurt hebt (geen idee hoe de afstanden bij jullie zijn)!!

    SvarSlett
  2. Nooit verkeerd een quiltwinkel in de buurt en gezellig om daar met een groepje heen te gaan. Je pakketje is leuk om te zien, ben benieuwd als het klaar is.
    Groeten, Ineke

    SvarSlett