vrijdag 5 april 2024

Steekjes met de hand

Overal zie je technieken uit andere landen voorbij komen. Het leek mij leuk om daar ook wat van te proberen.  Ik heb Kawandi geprobeerd.  Het is niet helemaal volgens de regels gemaakt.  
Ik wil de lap gebruiken als omslag van een notitie boekje. Daarom zijn bij mij de randen nog niet omgezoomd. Leek me voor mijn doel niet echt nodig. Op deze manier kun je wel mooi resten stof gebruiken.  Niet dat het in de restjesbak zichtbaar is. 

7 opmerkingen:

  1. Prachtig wat je nu laat zien Frederika, en een heel leuk idee omdat te gaan gebruiken voor een omslag van een notitie boekje. Je bent altijd zo heerlijk enthousiast, heel leuk vind ik dat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om handwerktechnieken van over de hele wereld eens uit te proberen. Goed idee om van deze leuke lap een omslag voor een notitieboekje te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om dat eens uit te proberen. Vast prachtig als omslag voor een boekje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zulke mooie stofjes zou ik geen restjes noemen hoor ;) Dat wordt vast een heel mooi notitieboekje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk en het is inderdaad helemaal in.. Je hebt er erg mooie stofjes voor gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha ha de restbak komt nooit leeg. Toch mooi om te zien waar je mee bezig bent.
    Groeten
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De restbak hoeft ook niet leeg... Het is echt leuk om dingen uit te proberen en heerlijk als je dan zomaar iets kunt pakken om daarvoor te gebruiken. Voor mij is dit een hele onbekende techniek, maar het lijkt me heel rustgevend om te doen!

    BeantwoordenVerwijderen